Zaakwaarnemer Jørgensen: ''Hij is gelukkig bij Feyenoord''

zondag 4 juni 2017 11:29 179.465 keer bekeken 225 reacties Pro Shots

Het is niet uitgesloten dat Nicolai Jørgensen deze zomer alweer vertrekt bij Feyenoord. Althans, dat stelt Mikkel Nissen, zaakwaarnemer van de Deense spits. Jørgensen gaf eerder aan weinig reden te zien om te vertrekken en Nikkel zegt dat hij niet zomaar zal verkassen.

“Als Nicolai de stap maakt, dan moet het iets buitengewoons zijn”, zegt de belangenbehartiger tegenover Ekstra Bladet. “De club moet dan natuurlijk ook nog akkoord gaan met zijn vertrek”, aldus Nissen. “Ze gaan de Champions League in en de fans houden van hem, dus het zal voor de club moeilijk worden om hem te laten gaan. Maar soms is het voor clubs ook moeilijk ‘nee’ zeggen.”

“Als hij vertrekt, dan gaan we op zoek naar een team dat de bal graag wil hebben. Dat zie ik niet zo snel gebeuren bij bijvoorbeeld een tegen degradatie vechtende ploeg in de Premier League. Het is allemaal heel snel gegaan en Nicolai bevindt zich in een luxepositie. Hij is gelukkig bij Feyenoord. Hij past perfect bij het team en houdt van het leven in Nederland, waar eenzelfde mentaliteit heerst als in Denemarken.”

“We waren er vrij zeker van dat Feyenoord de juiste keuze zou zijn, maar ze hadden twee problemen: veel spelers waren jong en hadden daardoor een seizoen eerder instabiel gepresteerd en ze misten iemand die de doelpunten kon maken”, vervolgt Nissen. “Jörgensen heeft ook nog eens op de op één na meeste assists gegeven in de Eredivisie, dus daaruit blijkt wel dat hij het verschil kan maken.” Het contract van de spits bij Feyenoord loopt tot medio 2021.

Gerelateerd nieuws
225 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 62 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 922 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved