'Borussia Dormund denkt aan Van Bronckhorst'

'Borussia Dormund denkt aan Van Bronckhorst'

Giovanni van Bronckhorst heeft in zijn eerste twee seizoenen als hoofdtrainer van Feyenoord twee prijzen achter zijn naam weten te schrijven. De 42-jarige oefenmeester won zowel de KNVB Beker als de landstitel met de Rotterdammers.

En zijn prestaties zijn in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Volgens het Franse L'Equipe denkt Borussia Dormund nu aan Van Bronckhorst als opvolger van de ontslagen Thomas Tuchel.

De Duitsers hadden de 59-jarige Lucien Favre bovenaan hun lijstje staan, maar OGC Nice is vastberaden om de trainer te behouden voor de club.

Van Bronckhorst begon zijn trainersloopbaan als assistent bij Jong Oranje. Daarna kreeg hij dezelfde positie bij Feyenoord onder Ronald Koeman en Fred Rutten. Technisch directeur Martin van Geel promoveerde de assistent tot hoofdcoach toen Rutten vertrok. Gio heeft nog een contract tot medio 2019.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties