Feyenoord verhuurt Hammouti opnieuw aan Almere City

Feyenoord verhuurt Hammouti opnieuw aan Almere City

Faris Hammouti speelt ook volgend seizoen op huurbasis bij Almere City. Dit laat de club zojuist weten. De 20-jarige verdediger, die vorig jaar zijn eerste profcontract bij Feyenoord tekende, werd ook afgelopen seizoen uitgeleend aan de nummer acht van de Jupiler League.

“Ik ben er blij mee dat ik nog een jaar in Almere kan voetballen. Ik ben nog jong en dan is het belangrijk om veel aan spelen toe te komen”, vertelt Hammouti op de website van Almere City. “Het is mooi dat ik vast mag aansluiten bij de A-selectie. Dat is weer een nieuwe stap in mijn ontwikkeling. Ik hoop veel wedstrijdminuten te gaan maken en met Almere City opnieuw mee te strijden om promotie.”

Ook Jack de Gier, trainer van de club uit de Jupiler League, is blij met de nieuwe verhuurperiode. “Hij heeft een goede indruk gemaakt tijdens de wedstrijden die hij heeft gespeeld en is bovendien op meerdere posities inzetbaar. Wij zijn content met feit dat we ook komend seizoen over Faris kunnen beschikken.”

De centrale verdediger begon dit seizoen bij de beloftenploeg van de kampioen van Nederland. Vanaf januari werd hij, mede door het uitblijven van speelminuten bij Feyenoord 2, uitgeleend aan de club uit Almere. Na een moeizaam begin begon hij in de laatste vijf wedstrijden van het seizoen vier keer in de basiself.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties