Masterklas voor meiden afgesloten met toernooi op Varkenoord

Masterklas voor meiden afgesloten met toernooi op Varkenoord

Met een toernooi op een snikheet Varkenoord is afgelopen vrijdag de Feyenoord Masterklas voor meiden afgesloten. Zestien uitblinkende meiden, verdeeld over twee teams, namen het in Feyenoord-tenue op tegen meidenteams van Excelsior en Xerxes-DZB en genoten daar met volle teugen van.

De Feyenoord Masterklas voor meiden begon vier weken geleden op Varkenoord met een training voor in totaal zo’n zeventig meiden. Zij waren daarvoor uitgenodigd omdat zij tijdens maatschappelijke projecten als de Feyenoord Street League, de Feyenoord Wijktrainingen, Lekker Fitter! Met Feyenoord en S.V. GIO uitblinken, zowel in sportief als sociaal opzicht.

Na die eerste training werden zestien meiden uitgekozen, die de afgelopen weken drie trainingen volgden onder leiding van onder meer Manon Melis, topscorer aller tijden van de Oranje-vrouwen en sinds enkele maanden bij Feyenoord in dienst.

Het mini-toernooi op Varkenoord vormde vrijdag het slotstuk van de Masterklas. Ondanks de hitte zetten de meiden hun beste beentje voor tijdens de drie wedstrijden. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door een van de twee Feyenoord-teams. Zij kregen als prijs een prachtige schaal en waren daar net zo trots op als de spelers van Feyenoord 1 na het landskampioenschap.

Meer informatie over de sociaal-maatschappelijke projecten van Feyenoord vind je op www.feyenoord.nl/foundation.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties