''Een fitte Van Persie kan van grote waarde zijn''

''Een fitte Van Persie kan van grote waarde zijn''

Robin van Persie wordt al jaren in verband gebracht met een mogelijke terugkeer naar Feyenoord. Deze zomer lijkt een comeback naar Rotterdam dichterbij dan ooit, omdat de spits moet vertrekken bij zijn club Fenerbahce. Wanneer de transfer er daadwerkelijk komt, volgt Van Persie Dirk Kuyt die in 2015 dezelfde overgang maakte.

“Dat zou wel leuk zijn”, zegt stadionspeaker en voormalig Feyenoord-aanvaller Peter Houtman. “Qua talent en ervaring die hij heeft zou je zeggen 'ja'. Hij hikt nog wel eens tegen blessures aan. Ik hoop dat hij daar niet te veel problemen mee gaat krijgen. Ik denk dat een fitte Van Persie nog wel van grote waarde kan zijn.”

“Je krijgt wel gelijk de vergelijking tussen Van Persie en Kuyt. Misschien wel een andere rol dan Kuyt, want hij is een andere persoonlijkheid natuurlijk. Hij heeft best een terugslag gehad, ook veel gerommel met Nederlands elftal. Voor hem ook om te laten zien, net als Dirk, dat hij er nog bijhoort.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties