Wijnstekers winnaar van poule in Wedstrijdmagazine

Wijnstekers winnaar van poule in Wedstrijdmagazine

Ben Wijnstekers is dit seizoen de winnaar geworden van de onderlinge poule met Peter Houtman, die een vast onderdeel is in het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine. Beide oud-spelers geven bij elke thuiswedstrijd hun prognose in het Wedstrijdmagazine en kunnen daarmee punten verdienen.

Wijnstekers was voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo al niet meer in te halen door Houtman. De oud-verdediger had bovendien de uitslag van Feyenoords kampioenswedstrijd goed voorspeld (3-1) en eindigt daardoor op een totaal van 118 punten. Houtman scoorde dit seizoen 100 punten.

In het totaalklassement na drie seizoenen gaat Wijnstekers nu met 2-1 aan de leiding. Hij mocht daarvoor de felicitaties in ontvangst nemen van Houtman. ‘Ben mag van mij elke poule winnen, als Feyenoord maar kampioen wordt,’ zei de oud-spits. Wijnstekers op zijn beurt: ‘Ik wens Peter volgend seizoen meer succes in de poule toe dan dit jaar…’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties