Derde editie Legioen Cup op zondag 11 juni in De Kuip

Derde editie Legioen Cup op zondag 11 juni in De Kuip

De Kuip is op zondag 11 juni aanstaande het decor van de derde editie van de Legioen Cup. Leden van Het Legioen krijgen evenals de voorgaande twee seizoenen de kans om deel te nemen aan een wedstrijd tegen Oud-Feyenoord op het heilige gras van De Kuip.

Tijdens de Legioen Cup kom je als Feyenoord-supporter oog in oog te staan met je helden. Zo namen de deelnemers van vorig jaar het op tegen onder meer Mike Obiku, Regi Blinker, Andwélé Slory en Pascal Bosschaart. Een prachtige ervaring, ondanks de 12-1 nederlaag. ‘Ik heb er wekenlang naartoe geleefd, maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. En als we dan toch dik moeten verliezen, dan maar met twaalf tegengoals,’ zei deelnemer Pieterbas van Waegeningh na de editie van vorig seizoen.

Selectie Het Legioen
De selectie voor deze wedstrijd zal bestaan uit vijftien Legioen-leden. Om dit team goed voorbereid het veld in te sturen, wordt ook een trainer vanuit Het Legioen afgevaardigd. Als Legioen-lid kun jij je inschrijven voor de positie van keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller of trainer. De selectie wordt op willekeurige basis samengesteld.

Wil jij kans maken om geselecteerd te worden? Schrijf je dan uiterlijk woensdag 31 mei in via deze pagina. De inschrijving is niet overdraagbaar, dus je moet in de gelegenheid zijn om je agenda vrij te maken op zondag 11 juni.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties