Amrabat: ''Na het seizoen ga ik erover nadenken''

Amrabat: ''Na het seizoen ga ik erover nadenken''

Sofyan Amrabat heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht al gespeeld. De middenvelder is geschorst voor de return in de play-offs tegen AZ en staat in de belangstelling van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel hoopt Amrabat snel vast te leggen in De Kuip. De speler zelf gaat na dit seizoen nadenken over zijn toekomst.

"Daar wil ik het nu nog niet over hebben nu, want we hebben nog een wedstrijd te spelen in Galgenwaard", zegt Amrabat, die donderdag met Utrecht met 3-0 verloor in Alkmaar, in het Algemeen Dagblad. "Maar in het voetbal is alles mogelijk. Na het seizoen ga ik erover nadenken."

Ali Boussaboun ziet in Amrabat een versterking voor Feyenoord. ''Ik ken Sofyan als een verstandige jongen, die ook veel heeft aan zijn broer Nordin. Hij is nog jong, dus een geleidelijke carrière zou goed bij hem passen. Dat heeft Nordin ook gedaan. Eerst naar de Nederlandse top en daarna pas naar het buitenland.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties