"Dat was voor het team de zwaarste week"

"Dat was voor het team de zwaarste week"

Nu het seizoen erop zit is het tijd om terug te blikken. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst noemt de week waarin de moeder van Tonny Vilhena overleed en de uitwedstrijden tegen Zorya Luhansk en Go Ahead Eagles die niet gewonnen werden de zwaarste week voor het team.

“Het reizen terug vanuit Luhansk, uit het vliegtuig direct het afscheid nemen van de moeder van Tonny en dan de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dat was voor het team de zwaarste week", zegt de trainer tegen RTV Rijnmond. "We zijn allemaal voetballer, maar uiteindelijk ben je ook allemaal een familiemens. Als je de mensen die dichtbij je staan dan verliest, dan heeft dat een enorme impact.”

De trainer kijkt met trots terug op hoe zijn team met de tegenslagen van die week omging. “Het team werd toen hechter in de moeilijke situatie. Als groep en als club stonden we er en konden we steun aan Tonny en zijn familie geven."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties