Van Bronckhorst: "Het winnen van prijzen werkt verslavend"

Van Bronckhorst: "Het winnen van prijzen werkt verslavend"

In een ruim twintig minuten durend interview met RTV Rijnmond blikt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst terug op het succesvolle seizoen 2016/2017. Op de vraag van Dennis van Eersel of het succes van dit seizoen vorig seizoen al begon met het winnen van de KNVB-Beker antwoordt Van Bronckhorst instemmend.

“Dat is heel bepalend geweest. Je sluit het seizoen af met een prijs en een goed gevoel. Het winnen van prijzen werkt verslavend en geeft energie”, blikt de oefenmeester terug op het winnen van het bekertoernooi. “Als je dat vergelijkt met een seizoen eerder toen ik het over moest nemen van Fred Rutten is dat heel anders. Toen verloren we in de play-offs om Europees voetbal. Je eindigt het seizoen dan in mineur.”

Van Bronckhorst benadrukt hoe belangrijk zijn staf voor hem is geweest gedurende het seizoen. “Ik ben enorm trots op mijn team en de staf. De feedback van Jean-Paul van Gastel en Jan Wouters is voor mij heel belangrijk. We doen het met elkaar. Het maakt mij dan ook trots dat wij de topscorer van Nederland hebben, maar ook de drie beste spelers van Nederland spelen bij ons.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties