Supporters zien Brad Jones als eerste doelman

Supporters zien Brad Jones als eerste doelman

De bezoekers van FR12.nl hebben massaal op de poll 'Wie moet volgend seizoen eerste doelman worden' gestemd. Warner Hahn en Justin Bijlow komen met respectievelijk 1,9% en 2,3% van de stemmen nauwelijks in de plannen van de bezoekers van FR12 voor.

Met 8806 stemmen ziet 67,1 procent van de stemmers het liefst Brad Jones weer onder de lat staan. 3754 FR12-ers zorgden voor 28,6% van de stemmen voor Kenneth Vermeer. Giovanni van Bronckhorst staat volgend seizoen dus voor een lastige keuze. De zaakwaarnemer van Vermeer heeft eerder aangegeven dat hij verwacht dat de 31-jarige doelman gewoon onder de lat staat.

HotSince82 kiest voor Brad Jones als eerste doelman. "Vermeer blinkt uit met reflexen en reddingen op vrije trappen rond de zestien, maar in een seizoen waarbij je achterste linie goed staat en je het met name moet hebben van cornerverwerking en lage schuivers rond de zestien dan heb je meer aan Jones. Beide sterke keepers en ik kies voor Jones."

Fuyego deelt die mening. " Puur kwalitatief gezien is Jones een betere keeper gebleken voor Feyenoord. Het team staat veel stabieler sinds hij de 1e keeper is, het aantal tegendoelpunten uit standaardsituaties is dramatisch afgenomen sinds Jones de 1e keeper is en ik heb bij hoge ballen niet meer het gevoel dat de keeper de bal laat vallen alsof het heet is. Ik heb ook niet meer het gevoel dat er altijd wel een hachelijk moment in de lucht zit, ongeacht hoe goed Jones aan het keepen is, wat ik wel had bij Vermeer."

OnvoorwaardelijkFeyenoord kiest voor Kenneth Vermeer, die afgelopen seizoen alleen tegen AZ-thuis onder de lat stond in De Kuip. "Hoop toch dat Vermeer weer gaat keepen. Gewoon een topkeeper en is gewend te winnen. Ik vind hem voetballend beter dan Jones. Snelle spelhervatting en daar houd ik wel van. Vooral in de Kuip wil je dat graag zien."

RickH99, tenslotte, vindt dat de keuze voor de eerste keeper af moet hangen van de samenstelling van de selectie. "Als we een snellere verdediging krijgen zou ik kiezen voor Jones als eerste keeper omdat hij sterker is in de lucht. Als dit niet het geval is zou ik gaan voor Vermeer omdat deze sterker is in de 1 op 1."

[poll=334]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties