Derksen: “Met al zijn contacten moet hij dat wel kunnen”

Derksen: “Met al zijn contacten moet hij dat wel kunnen”

Nadat Dirk Kuyt eerder deze week bekend maakte te stoppen met voetbal, werd al duidelijk dat hij aan de hand van technisch directeur Martin van Geel opgeleid gaat worden als zijn mogelijke opvolger. Analist Johan Derksen heeft wel vertrouwen in Kuyt op die positie.

“Dirk kan zo mooi groeien in zijn nieuwe rol door met Van Geel mee te lopen”, zegt de analist in Voetbal Inside. “Met al zijn contacten moet hij dat wel kunnen”, spreekt hij zijn vertrouwen uit. “Dirk heeft in heel Europa een netwerk omdat hij overal heel goed ligt en een aardige gozer is. Verder is hij financieel onafhankelijk en kan hij rustig vier jaar meelopen.”

René van der Gijp ziet dat toch anders. “Ik zie hem niet echt als directeur.” Ook Aad de Mos heeft zijn twijfels. “Volgens mij is het Dirk gewoon ingefluisterd door zijn zaakwaarnemer Rob Jansen. Begin eens met de jeugd te trainen, loop rond op Varkenoord en luister naar Wim Jansen. Je moet als technisch directeur het gevoel voor de juiste spelers in je vingers hebben. Dat heb je van nature, of je hebt het niet.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties