“Centraal achterin wordt het lastig in de Champions League"

“Centraal achterin wordt het lastig in de Champions League"

Feyenoord moet de transfermarkt op, in ieder geval als het aan Sjoerd Mossou en Mikos Gouka ligt. In de voetbaltalkshow FC Rijnmond bespraken de journalisten van het Algemeen Dagblad de selectie van de kersverse landskampioen voor volgend seizoen.

“Centraal achterin wordt het lastig in de Champions League. Voor de Eredivisie is het goed, maar er is wel wat nodig“, aldus Mossou. Gouka is het daar niet helemaal mee eens.”Na zo’n goed seizoen verwacht ik dat Van der Heijden en Botteghin het vertrouwen krijgen.” De clubwatcher noemt ook Sven van Beek, die al een tijd geblesseerd is, als optie voor het centrum. Rechtsachter Rick Karsdorp kan volgens de clubwatcher met een gerust hart verkocht worden bij een goed bod. “Nieuwkoop is niet minder.”

Na het afscheid van Dirk Kuyt en de vertrekwens van Eljero Elia is er veel aan gelegen Steven Berghuis definitief over te nemen van Watford. “Spelers in de situatie van Berghuis, landskampioen en het spelen in de Champions League, gaan echt niet nog maanden bij Watford blijven”, is Mossou hoopvol. Gouka verwacht overigens dat Feyenoord op zoek gaat naar twee versterkingen voor op de vleugels.

Lees meer over
Steven Berghuis Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties