'Ook Anderlecht en RB Leipzig willen Amrabat'

vrijdag 19 mei 2017 13:37 129.610 keer bekeken 195 reacties Pro Shots

Sofyan Amrabat is transfertarget nummer één van Feyenoord. Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdamse club, hoopt de middenvelder van FC Utrecht snel aan trekken maar er zijn meer kapers op de kunst. Volgens Voetbal International hebben ook RB Leipzig en Anderlecht interesse in de 20-jarige Marokkaan.

“RB Leipzig heeft als beleid dat het zoekt naar talentvolle spelers onder de 23 jaar. De Duitse runner-up achter Bayern München herkent in Amrabat een speler die perfect past in dat profiel”, schrijft het medium. “De Belgische kampioen ziet in de middenvelder van FC Utrecht een potentiële opvolger voor Youri Tielemans die de club zal gaan verlaten.”

De Rotterdamse club heeft zich nog niet gemeld bij de werkgever van Amrabat. Ondanks het overschot aan middenvelders (El Ahmadi, Vilhena, Toornstra, Tapia, Vejinovic, Gustafson) blijft Amrabat bovenaan het wensenlijstje van Van Geel staan. 

Gerelateerd nieuws
195 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72611 leden - Op dit moment zijn 687 mensen actief, waarvan 180 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved