Huldiging maakt indruk op Amrabat: ''Kippenvel''

Huldiging maakt indruk op Amrabat: ''Kippenvel''

Sofyan Amrabat moet de eerste zomerse aanwinst van Feyenoord worden. De middenvelder van FC Utrecht, die woensdag in de play off-wedstrijd tegen sc Heerenveen trefzeker was, kent de verhalen van de Rotterdamse interesse alleen vanuit de media, maar lijkt een transfer wel te zien zitten.

“Ik heb er nog niet echt met mijn zaakwaarnemer over gesproken”, zegt de Marokkaanse middenvelder tegenover Fox Sports. “Tuurlijk, ik lees ook dingen in de media en als Feyenoord concreet wordt… Feyenoord is een prachtige club. Ook als je naar die huldiging kijkt, die heb ik gevolgd. Kippenvel. Ook toen we met FC Utrecht in de Kuip speelden. Toen zij scoorden, ontplofte het stadion en dan denk je wel: wauw.”

“Maar ik ben er nu niet mee bezig. Ik focus mij op FC Utrecht en wil de play-offs winnen. Dat is het aller belangrijkste en mijn doel. Daar doe ik alles voor en de rest komt daarna wel”, zegt hij. “Jij helpt FC Utrecht de Europa League in en dan kan jij gelijk door met Feyenoord naar de Champions League”, stelt verslaggever Hans Kraay Jr. “Dat gaan we zien, Hans”, reageert Amrabat lachend.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties