''Eigenlijk begint Kuyt aan een nieuwe droom bij Feyenoord''

woensdag 17 mei 2017 20:09 131.290 keer bekeken 157 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt kondigde woensdag zijn afscheid als profvoetballer aan. De geruchten dat de aanvoerder van Feyenoord een punt achter lijn loopbaan gingen al even, zeker gezien het behaalde kampioenschap. Voor Iwan van Duren, Feyenoord-watcher van Voetbal International, was het besluit geen verrassing.

“Ik was vorige week in Noordwijk nog bij hem”, zegt de journalist op VI Radio. “Daar was eigenlijk al duidelijk hoeveel pijn hij had geleden dit seizoen, hoeveel het hem had gekost… Dat hij er dan nog zo'n einde aan kan bouwen, door toeval bijna. Hij zei ook: het leek wel of het zo moest zijn."

“Martin van Geel heeft hem de afgelopen maanden al een paar keer benaderd: is het niet wat dat ik jou, met jouw netwerk, inwerk en dat wat ik heb neergezet, zoals Van Geel dat ziet, door jou wordt uitgebouwd? Daar heeft hij over nagedacht, ook over trainersdiploma’s. Eigenlijk is hij begonnen aan een nieuwe droom bij Feyenoord. Vorige week praatte hij ook al over het nieuwe trainingscomplex en het nieuwe stadion. Toen was duidelijk dat hij ook met andere dingen bezig was dan alleen het team.”

“Volgens Dirk moet Feyenoord ieder jaar meespelen om het kampioenschap”, vervolgt de journalist. “Dat is wat hij nu wil gaan doen. Hij wil niet weg bij de club en zegt dat zijn hart daar ligt. Hij vindt dat er nog veel werk te doen is. Veel supporters reageren teleurgesteld en verdrietig op de keuze van hem om te stoppen, maar Kuyt is nog lang niet klaar in de Kuip.”

Laatste headlines
157 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64412 leden - Op dit moment zijn 97 mensen actief, waarvan 82 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting