Derksen: ''Feyenoord heeft niets te zoeken in de CL''

Derksen: ''Feyenoord heeft niets te zoeken in de CL''

Johan Derksen denkt dat Feyenoord komend seizoen geen hoge ogen kan gaan gooien in de Champions League. De Rotterdamse club werd afgelopen zondag kampioen waardoor het verzekerd is van een deelname aan het miljardenbal.

“Dit feestje moet je ze gunnen, maar dan komt er weer een zure meneer met een snor die vertelt dat ze niks hebben te zoeken in de Champions League”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. “Supporters begrijpen daar niets van, waardoor ik wel eens voor mijn leven moet rennen. Maar dat is gewoon mijn mening. Ze hebben het hartstikke goed gegaan in de Eredivisie. Er waren een paar onbegrijpelijke misstapjes, maar ze zijn terecht kampioen geworden.”

Volgens de analist kunnen Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden een probleem zijn in het Europese toernooi. “Dit centrum is niet al te snel. Je houdt je hart vast als je FC Barcelona, Real Madrid of Juventus treft. Dat is andere koek. Net zoals Ajax het fantastisch doet in de Europa League, is ook dat het niveau van Feyenoord. Champions League is gewoon te hoog gegrepen voor Nederlandse clubs. Dat heeft niets te maken met trainers of spelers, maar gewoon met geld.”

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties