''Van Geel wil Kuyt heel graag gaan inwerken als zijn eigen opvolger''

woensdag 17 mei 2017 00:11 180.095 keer bekeken 177 reacties Pro Shots

De geruchten over de toekomst van Dirk Kuijt zijn massaal. Het enige zekere is dat hij aan Feyenoord verbonden zal blijven en als speler niet naar een andere club zal gaan, zo meldt Feyenoord watcher Iwan van Duren. "Technisch directeur Martin van Geel wil Kuijt heel graag gaan inwerken als zijn eigen opvolger. Kuijt zelf ziet ook een toekomst als trainer. Maar het allerliefste wil hij nog zo lang mogelijk spelen. Maar dan wel voor Feyenoord, nergens anders."

In Voetbal International legt Van Duren uit dat Martin van Geel als technisch directeur een groot aandeel heeft gehad in het kampioenschap. "Ook Van Geel zal zich iedere dag verheugen over zijn aandeel. Het aanstellen van de trainer, de compositie van een elftal van ongeveer tien miljoen euro en bovenal met het halen van Nicolai Jørgensen, de Deen die de missing link is gebleken in dit elftal."

Jørgensen zelf is al twee keer eerder kampioen geworden, met FC Kopenhagen, maar dat was volgens de spits niet te vergelijken met het kampioenschap van Feyenoord. "Wat een mensen, wat een club. Echt ik kan het even allemaal niet bevatten, ik word er verlegen van, ik blijf gewoon maar lachen tegen iedereen en zal volgende week waarschijnlijk pas beseffen wat er echt allemaal is gebeurd. Ik wist dat deze club groot was, maar dit is echt even te veel allemaal."

Laatste headlines
177 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 60 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64412 leden - Op dit moment zijn 96 mensen actief, waarvan 79 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting