Gouka: ''Feyenoord heeft vertrouwen in transfer Amrabat''

Gouka: ''Feyenoord heeft vertrouwen in transfer Amrabat''

Feyenoord hoopt zich deze zomer te versterken met Sofyan Amrabat. De Rotterdamse club, die afgelopen zondag kampioen van Nederland werd, wil snel handelen om de tweevoudig international van Marokko in te lijven. Ook vanuit het buitenland is er namelijk de nodige interesse in het jeugdproduct van FC Utrecht.

“Sofyan Amrabat is de eerste speler die Feyenoord deze zomer wilt halen en daar hebben ze ook wel vertrouwen in”, zegt Feyenoord-watcher Mikos Gouka in het Sportforum op NPO Radio 1. “Hij heeft nog een eenjarig contract bij FC Utrecht, maar de club heeft een optie om hem nog een jaar te binden.”

“De transfersom zou richting de vier of vijf miljoen euro kunnen zijn”, vervolgt de journalist. “Dat is geen geld dat Feyenoord normaal zomaar zou uitgeven voor een speler, maar er is nu meer geld te besteden. Hij is twintig jaar, een groot talent en Marokkaans international. Hij is een van de spelers die deze zomer naar Feyenoord moet komen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties