Spaan: ''Dus El Ahmadi is beter dan Davy Klaassen?''

Spaan: ''Dus El Ahmadi is beter dan Davy Klaassen?''

Feyenoord staat bovenaan. Of het nou de stand in de Eredivisie is, een verkiezing van Voetbal Inside of Fox Sports of het Telegraaf-klassement voor Voetballer van het Jaar. Sportjournalist Henk Spaan snapt er niets van dat de Gouden, Zilveren en Bronzen schoen dit jaar naar Feyenoord-spelers gaan.

“Kinderachtig of niet: ik spel lijstjes en ik vind dat ze moeten kloppen”, schrijft Spaan in zijn column in het Parool. “Vorige maand zaten we al opgescheept met het Eredivisie-elftal Aller Tijden met Bennie Wijnstekers als rechtsback. Nu hebben we te kampen met El Ahmadi als Voetballer van het Jaar. Hij staat bovenaan in het Telesport Klassement. Dus El Ahmadi is beter dan Davy Klaassen? Dat is ridicuul.”

“Op de tweede plaats staat Botteghin, alsof hij beter zou zijn dan Jan-Arie van der Heijden, die zesde staat. Toornstra staat op drie, dus die wint dik van Ziyech. Kuyt stond dit seizoen regelmatig wissel, maar hij was de enige Rotterdamse speler die technisch en mentaal dat snelle eerste doelpunt kon maken dat Feyenoord de titel bezorgde.”

Lees meer over
Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties