#TT | Van Persie wil met Feyenoord de Champions League in

#TT | Van Persie wil met Feyenoord de Champions League in

De kans is groot dat Robin van Persie deze zomer vertrekt bij Fenerbahce. De aanvaller staat nog tot medio 2018 onder contract bij de Turkse topclub, maar zijn salaris drukt stevig op de begroting waardoor hij mag vertrekken. Mogelijk keert hij terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.

De inmiddels 33-jarige Van Persie ziet Feyenoord als een serieuze optie voor volgend seizoen. Althans, dat schrijft AMK Spor. De oud-speler van de Rotterdamse club wil graag met Champions League in met Feyenoord. Volgens het medium speelt Dirk Kuyt een belangrijke rol in de mogelijke transfer.

Afgelopen april sprak de oud-international van het Nederlands elftal zich al uit over een mogelijke transfer. “Ik ben niet op zoek naar een andere ploeg. 'Ik houd mij aan mijn contract en blijf hier. Als ik al het plan heb om te vertrekken, dan ga ik voor een team in Europa”, sprak hij destijds. Feyenoord speelt volgend jaar in de Champions League omdat het zondag kampioen van Nederland is geworden.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties