Van Bronckhorst: ''Verwachtingen zullen omhoog gaan''

Van Bronckhorst: ''Verwachtingen zullen omhoog gaan''

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn oma de afgelopen dagen laten meegenieten van het kampioenschap van Feyenoord. De familieman was zeer emotioneel na het behalen van de landstitel in De Kuip.

''Dat moment was een mengeling van spanning en blijheid. Voor mezelf, de spelers, de club en al die mensen eromheen. Ik heb natuurlijk gezien hoeveel druk er op de ploeg stond. En daarna hoeveel mensen we dolblij hebben kunnen maken. Ik heb nooit twijfels gehad, maar wel teleurstelling. Die rust die ik uitstraalde, was niet gespeeld. Zo ben ik echt'', aldus de coach in het Algemeen Dagblad.

Het seizoen is sportief en mentaal afgesloten nu. ''Het hoofd staat er niet meer naar, ik train nog maximaal een week door met die gasten en dan kunnen ze lekker op vakantie.'' Van Bronckhorst zal echter vele vergaderingen hebben over het komende seizoen. ''De verwachtingen zullen omhoog gaan, maar dat is alleen maar mooi. Dat hoort bij een topclub.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties