''Een mooier afscheid dan dit kan Kuyt niet krijgen''

''Een mooier afscheid dan dit kan Kuyt niet krijgen''

Dit is voor Dirk Kuyt het perfecte moment om een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer te zetten. Althans, dat vindt Johan Derksen. De aanvoerder van Feyenoord schoot zijn club afgelopen zondag naar de titel door drie keer te scoren in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (3-1).

“Ik wil hem niet adviseren, maar een mooier afscheid dan dit kan hij niet krijgen”, zegt De Snor in Voetbal Inside. “Dirk weet dat hij volgend jaar, net als dit seizoen, geen basisspeler zal zijn bij Feyenoord. Financieel gezien hoeft hij het niet meer te doen. Bij Feyenoord hebben ze vast nog wel een functie voor hem.”

“Als hij nog graag iedere week wil blijven voetballen, moet hij naar Sparta of ADO Den Haag gaan. Dat heb ik ook al eerder gezegd”, vervolgt Derksen. “Een mooier afscheid dan dit, met het kampioenschap en drie doelpunten in de kampioenswedstrijd, kan je je als voetballer niet wensen.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties