Van Geel: ''Kuyt moet altijd bij Feyenoord blijven''

Van Geel: ''Kuyt moet altijd bij Feyenoord blijven''

Technisch directeur Martin van Geel gaat deze week met de technische staf om tafel om te kijken naar de selectie voor volgend seizoen. Voor de beleidsman is één ding wel al duidelijk: ''Kuyt moet altijd voor Feyenoord behouden blijven'', zegt hij in gesprek met de NOS.

"Ik heb veel contact met hem en ik heb altijd aangegeven: blijf zo lang mogelijk voetballen, dat is het mooiste dat er is. Maar als je gaat stoppen, dan staan hier de deuren altijd voor je open. Want jij moet bij Feyenoord blijven in een rol die bij jou past."

Van Geel ziet ook Berghuis graag bij Feyenoord blijven. "Steven heeft het erg naar zijn zin en wil heel graag blijven. En wij vinden hem een fantastische speler, die bij ons dit seizoen alleen maar beter is geworden. Verder zijn we in gesprek met Brad Jones over zijn toekomst."

Door het kampioenschap worden spelers wel interessant voor buitenlandse clubs. "Je hebt garantie tot aan de deur. Wij staan er in ieder geval heel stevig in. Gelukkig heeft een aantal spelers hun doorlopende contract onlangs verlengd, dat is een stevig signaal.''

Lees meer over
Steven Berghuis Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties