Finale Champions League in Olympisch Stadion Kiev

Finale Champions League in Olympisch Stadion Kiev

Als kampioen van de Eredivisie heeft Feyenoord zich direct geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De loting voor de groepsfase heeft plaats op donderdag 24 augustus, waarna de eerste wedstrijden worden gespeeld op dinsdag 12 en woensdag 13 september.

De finale van de Champions League wordt volgend seizoen afgewerkt in het Olympisch Stadion in Kiev, waar Feyenoord in juli 2012 aantrad tegen Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League. De laatste keer dat Feyenoord uitkwam in de groepsfase van de Champions League was in het seizoen 2002-2003.

UEFA Youth League
Dankzij het kampioenschap van Feyenoord wacht ook Feyenoord Onder 19 komend seizoen een mooie uitdaging. De ploeg mag deelnemen aan de UEFA Youth League, een toernooi waaraan 64 Europese Onder 19-teams deelnemen. Feyenoord Onder 19 zal het in de groepsfase tegen dezelfde tegenstanders opnemen als Feyenoord 1.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties