Oproep: Feyenoord thuis gekkenhuis!

Oproep: Feyenoord thuis gekkenhuis!

Dit weekend staat de wedstrijd van het jaar op het programma. Belangrijker dan deze is het in jaren niet geweest. Zeker na de deceptie van vorige week heeft Feyenoord onze steun hard nodig.

Neem sjaals, vlaggen en alles wat je maar kan gebruiken om het team naar de overwinning te schreeuwen mee. Heb je geen spandoek? Maak er dan gewoon eentje met vrienden. Met een stuk stof en een blik verf of spuitbus kom je al een heel eind!

Samen hangen we het hele stadion vol met Rood-Wit en Groen-Wit-Groen. Alles om De Kuip tot een onneembare vesting te maken en Feyenoord te steunen naar hopelijk een historische overwinning. Ook het sfeerteam doet natuurlijk mee in dit alles. Onze materialen kan je na afloop onderaan de trappen neerleggen.

Ongeacht de uitslag: Rotterdam is onze stad, Rotterdam en iedereen die daar zijn of haar werk doet laat je heel en respecteer je. Geen gelul, geen smoesjes. Winnen en verliezen doen we al jaren samen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties