Amrabat over Feyenoord-gerucht: ''Heb het ook gelezen''

Amrabat over Feyenoord-gerucht: ''Heb het ook gelezen''

Feyenoord zou vergaande belangstelling in Sofyan Amrabat hebben. De middenvelder van FC Utrecht zou een van de versterkingen voor het nieuwe seizoen moeten worden en Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, zou zich al gemeld hebben bij de club uit de Domstad.

"Ik heb het ook gelezen. Meer weet ik niet”, vertelt Amrabat in gesprek met RTV Utrecht. “Ik heb contact gehad met mijn zaakwaarnemer, ja. Dat lijkt me ook logisch, als zoiets in de media verschijnt. Hij weet ook nergens van. Je moet afwachten wat er waar van is. Feyenoord is een prachtige club, natuurlijk."

"Ik denk dat ik een goed seizoen draai. Nu ben ik bezig met FC Utrecht”, vervolgt hij. “Er komt nu een heel belangrijke fase voor ons aan. Ik wil heel graag de play-offs winnen. En wat daarna komt... Natuurlijk, iedereen heeft ambitie. We gaan daarna kijken wat er in de zomer gaat gebeuren. Elke speler wil een keer een stap maken. Maar waarheen en wanneer de tijd daarvoor rijp is, dat zal moeten blijken. Ik weet het zelf echt nog niet."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties