'Haps, Amrabat, Rashica en St. Juste op lijstje Van Geel'

zaterdag 13 mei 2017 10:55 146.340 keer bekeken 493 reacties Pro Shots

De selectie van Feyenoord en zijn supporters hopen zondag het kampioenschap binnen te slepen. Wanneer de kampioensschaal daadwerkelijk in de prijzenkast in de Kuip gezet kan worden, komt Martin van Geel ook in actie. Met de Champions League-miljoenen hoopt de technisch directeur enkele versterkingen aan te trekken.

“Financiële armslag stelt Van Geel in staat misschien net wél de meest talentvolle spelers bij Nederlandse subtoppers te kopen”, zo schrijft Marcel van der Kraan, Feyenoord-volger van De Telegraaf, zaterdag in de ochtendkrant. “In de Eredivisie loopt bij AZ, FC Utrecht, Vitesse en Heerenveen per club minimaal één speler rond die kan meegroeien in het elftal van Feyenoord.”

“Het zijn spelers die ook door de scouts van Ajax en PSV worden gevolgd. De 23-jarige Ridgeciano Haps is in Alkmaar de meest in het oog springende linksback, de 20-jarige Sofyan Amrabat ontwikkelt zich sterk als middenvelder, de 20-jarige Milot Rashica van Vitesse heeft pure snelheid op de vleugels en bij Heerenveen blijft de pas 20-jarige Jerry St. Juste in het oog springen als centrale verdediger.”

“Ajax, PSV en Feyenoord, dat nog géén contacten heeft gelegd met Nederlandse clubs, weten van elkaar welke spelers interessant zijn en alle drie de topclubs hebben schaduwelftallen op papier staan waarmee ze aan de slag gaan op het moment dat hun eigen ploegen worden leeggeroofd door grote Europese clubs." Volgens de krant gaat het bij Feyenoord om versterking van de reservebank.

Ook is de td druk bezig met het verlengen van de contracten van de huidige Feyenoord-spelers. Eerder verlengden Sven van Beek, Karim El Ahmadi, Bilal Basaçikoglu en Rick Karsdorp en Terence Kongolo hun contract bij de club al. Eljero Elia en Jens Toornstra nemen spoedig een besluit over hun toekomst.

Gerelateerd nieuws
493 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 181 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 992 mensen actief, waarvan 219 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved