Oud-Feyenoorders: ''Echt mensen, het komt goed''

Oud-Feyenoorders: ''Echt mensen, het komt goed''

Peter Houtman, Ben Wijnstekers en Mike Obiku weten het zeker: Feyenoord wordt morgenmiddag kampioen van Nederland. ''Echt mensen, het komt goed'', zegt het drietal eensgezind in het Algemeen Dagblad.

''Ik las in jullie krant dat Willem mij altijd zo positief vindt'', vervolgt Wijnstekers. ''Maar weet je, ik bén ook positief. Neemt niet weg dat ik best wel eens kritiek heb, hoor. Die uit ik alleen niet in de krant. Ik draag liever uit hoe mooi ik de club Feyenoord vind. De allermooiste club ter wereld."

Houtman heeft veel vertrouwen in Dirk Kuyt. ''Al vind ik het te makkelijk om te stellen dat we niet van Excelsior wonnen omdat Dirk niet speelde. Excelsior - dat ik trouwens ook alles gun, hoor - was gewoon beter. Het moet de spanning geweest zijn, denk ik. Gewoon vergeten, joh, was een incident."

Obiku heeft minstens zoveel vertrouwen als zijn tafelgenoten. ''Feyenoord wilde gewoon wachten. Thuis kampioen worden is veel leuker. Komt goed, man, geen stress. Mikey gaat de hele wedstrijd tegen Heracles voor ze zingen."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties