Royston Drenthe: "ME heeft alles geslagen wat bewoog''

Royston Drenthe: "ME heeft alles geslagen wat bewoog''

Royston Drenthe heeft samen met collega-rapper U-Niq, bekend van de Feyenoord-rap Het Legioen met Winne, een kampioensrap gemaakt. Het nummer ‘Champions’ zal uitgebracht worden wanneer de Rotterdamse club, tegen Heracles Almelo, daadwerkelijk kampioen wordt.

“Ja, ik denk dat dat wel vrij logisch is”, zegt de oud-speler van Feyenoord en Real Madrid in gesprek met Voetbal International. “We hadden gehoopt hem afgelopen zondag al uit te brengen, maar dat mocht niet baten. We hebben nog steeds al het vertrouwen in de jongens. Eerst even winnen, dat is het belangrijkste.”

“Hoogstwaarschijnlijk kijk in de wedstrijd tegen Heracles Almelo in de Kuip”, vervolgt hij. “Mocht dat niet doorgaan, ben ik ergens met mijn maten waus in de straten van Rotterdam. Sowieso duik ik in de fontein als ze winnen, maar dat is pas na afloop. Daar moeten we nu niet over praten, eerst winnen.”

De oud-jeugdspeler van de Rotterdamse club hoopt dat het in het centrum van de stad rustig blijft. “Ik kan je vertellen: de mobiele eenheid heeft afgelopen zondag alles geslagen wat bewoog. Of je nou een opa, oma of jonge dame bent… Iedereen kreeg vanuit alle hoeken klappen.”

“Wij Feyenoord-supporters kunnen slecht tegen ons verlies, je weet toch. En dan zeg ik nog supporters, laat staan onze hooligans. Iedereen weet dat het superchaos gaat worden als we geen kampioen worden. Mijn advies: stad leeg en de mensen die niets met voetbal te maken willen hebben of niet voor Feyenoord zijn moeten gewoon thuisblijven.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties