''Kan me niet voorstellen dat hij Kuyt buiten de basiself houdt''

''Kan me niet voorstellen dat hij Kuyt buiten de basiself houdt''

Dirk Kuyt begint zondag in de basiself van Feyenoord in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Althans, dat denken Feyenoord-watchers Mikos Gouka en Martijn Krabbendam. De Rotterdamse club moet het tegen de club uit Almelo stellen zonder Tonny Vilhena, die geschorst is.

“Ik vond het opvallend dat Giovanni van Bronckhorst er zich vanmiddag, op de persconferentie, niet over uitsprak”, zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, in FC Rijnmond. “Hij kon gewoon zeggen: Vilhena is er niet bij, Kuyt is mijn aanvoerder dus hij speelt. Hij zei dat hij er niets over wilde zeggen omdat hij nooit zijn opstelling prijsgeeft. Ik kan me niet voorstellen dat Van Bronckhorst Kuyt buiten de basiself houdt.”

“Toen Vilhena kort na de winterstop er niet was, stond Jens Toornstra op zijn plaats en speelde Kuyt als aanvallende middenvelder", zegt Mikos Gouka, Feyenoord-volger van het Algemeen Dagblad, in het regionale programma. "Dat kwam toen vooral omdat Eljero Elia er niet was. Ik denk dat Kuyt zondag ook ‘op tien’ speelt. Het is niet raar om in zo’n beladen wedstrijd zo’n ervaren speler als Kuyt op te stellen.”

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties