El Ahmadi strijdbaar: ''Laten we het zondag afmaken''

El Ahmadi strijdbaar: ''Laten we het zondag afmaken''

De selectie van Feyenoord kreeg, in aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Heracles Almelo, een paar dagen vrij. Dat betekent echter niet dat de spelers elkaar niet zagen. De selectie ging een dagje varen: “We doen wel vaker iets met elkaar', zegt Karim El Ahmadi, "maar dit keer was het goed om even de zinnen te verzetten.”

“We verloren bij Excelsior omdat we in mijn beleving misschien wel te ontspannen waren”, zegt hij tegenover Voetbal International. “Iedereen kon zien dat we daar anders deden dan we normaal doen. Zondag tegen Heracles zal daarvan geen sprake zijn. We moeten gewoon onszelf zijn zoals we dat het hele jaar al zijn in De Kuip.”

"De statistieken in thuiswedstrijden spreken voor zich. Voor aanvang van dit seizoen zou iedereen toch getekend hebben voor deze stand op de ranglijst vlak voor de laatste wedstrijd? Laten we het zondag afmaken”, aldus El Ahmadi. “Ik ben ooit als jeugdspeler een keer kampioen geweest bij UDI Enschede. Daarna nooit meer. Zo'n titel wordt dus speciaal, voor mezelf, maar ook voor de club die er zo lang op heeft moeten wachten.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties