Koeman: ''Normaal gesproken pakt Feyenoord zondag de titel''

Koeman: ''Normaal gesproken pakt Feyenoord zondag de titel''

Ronald Koeman gaat er vanuit dat Feyenoord zondag kampioen van Nederland wordt. De oud-trainer van de Rotterdamse club verwachtte dat zijn oude werkgever al tegen Excelsior de titel zou grijpen, maar dat liep anders. Op Woudenstein verloor Feyenoord met 3-0 van de stadsgenoot, waardoor het kampioensfeest uitgesteld moest worden.

“Ja, dit is natuurlijk ongelooflijk”, zegt Koeman, die momenteel met Everton op de zevende plaats in de Premier League staat. “Iedereen had verwacht dat Feyenoord vorige week kampioen zou worden. Ze verloren en nu komt het aan op de laatste wedstrijd.”

“Normaal gesproken wint Feyenoord de Eredivisie. Ze spelen zondag thuis en daar zijn ze erg sterk”, vervolgt hij. “Ik denk dat het goed is voor het Nederlands voetbal dat Feyenoord na zoveel jaar weer eens de titel pakt.” Als trainer van Feyenoord eindige Koeman twee keer als tweede en één keer als nummer drie in de Eredivisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties