El Ahmadi: ''Publiek er negentig minuten vol achter''

El Ahmadi: ''Publiek er negentig minuten vol achter''

Feyenoord heeft nog twee dagen om zich voor te bereiden op de allesbeslissende wedstrijd tegen Heracles Almelo in de allerlaatste speelronde van het huidige Eredivisie-seizoen. De opdracht is heel simpel: winnen en daarmee kampioen worden. Maar dat lijkt niet meer zo eenvoudig na afgelopen weekend.

''Het was heel teleurstellend tegen Excelsior, vrijwel niemand zat in de wedstrijd. Maar we hebben nog een kans. In de eigen Kuip van Heracles winnen, duidelijker kan het niet. En dan het publiek er negentig minuten vol achter en alles geven. Zo moet het gaan'', aldus Karim El Ahmadi in het Algemeen Dagblad.

Aanvaller Eljero Elia wees eerder al naar de stroeve ondergrond. ''Ook Ajax had het moeilijk op dat kunstgras. We weten nu wat ons te doen staat.'' Dirk Kuyt begint door de schorsing van Tonny Vilhena waarschijnlijk in de basis. ''Zondag moeten we het rechtzetten. Nee, gaan we het rechtzetten.''

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties