AD: Feyenoord aast op Sofyan Amrabat

AD: Feyenoord aast op Sofyan Amrabat

Feyenoord en zijn supporters maken zich op voor de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo. Achter de schermen is technisch directeur Martin van Geel al druk bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. Hij verlengde al de contracten van meerdere basisspelers, maar richt zich ook op versterkingen van buitenaf.

Feyenoord heeft Sofyan Amrabat op de radar. Dit schrijft het Algemeen Dagblad. De 20-jarige middenvelder van FC Utrecht, die eind maart zijn debuut voor het nationale elftal van Marokko maakte, zou één van de versterkingen in Rotterdam voor komend seizoen kunnen worden.

In de Kuip houdt men wel rekening met de nodige concurrentie. Volgens het eerder genoemde medium heeft ook Watford, de club waar zijn broer Nordin onder contract staat, interesse in de FC Utrecht-speler. Het contract van Amrabat bij FC Utrecht loopt door tot medio 2018, terwijl de club ook nog een optie heeft om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Evgeniy Levchenko, analist van Fox Sports, sprak vorige maand al over de jonge middenvelder in combinatie met Feyenoord. “Ik denk dan ook dat hij komende zomer wel een stapje hogerop kan maken”, sprak hij destijds. “Bij Ajax zal hij niet spelen, maar bijvoorbeeld bij Feyenoord wel als Jens Toornstra vertrekt. Ik zou hem daar wel willen zien spelen.”

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties