''Champions League met Feyenoord zou fantastisch zijn''

''Champions League met Feyenoord zou fantastisch zijn''

Jari Schuurman en Calvin Verdonk hopen vurig dat Feyenoord komend weekend kampioen wordt. De twee jeugdspelers van de Rotterdamse club spelen dit seizoen op huurbasis bij respectievelijk Willem II en PEC Zwolle, maar houden de club uiteraard wel in de gaten. “Ik denk wel dat we welkom zijn op het kampioensfeestje, maar laten we eerst zondag afwachten”, aldus Schuurman.

“Feyenoord heeft nog een kans en die moeten ze grijpen”, zegt de middenvelder tegenover Fox Sports. “Ze moeten gewoon kampioen worden: borst vooruit en winnen van Heracles. Ja, ik kan ook helpen (Willem II speelt tegen Ajax, red.). Dat zou een heel mooi scenario zijn, maar dan moet voor mij ook alles goed vallen. Laat Feyenoord nou zelf maar gewoon winnen van Heracles, dat zou het mooiste zijn.”

Wanneer de Rotterdammers daadwerkelijk kampioen worden, speelt de club volgend jaar gegarandeerd Champions League-voetbal. “Dat zou wel heel apart zijn”, vervolgt Schuurman. “Dat is iets heel moois, maar ik heb geen idee waar ik volgend jaar speel. Alle opties staan nog open maar ja, Champions League is heel mooi. Feyenoord moet alleen nog wel zorgen dat ze volgend jaar Champions League spelen.”

Ook Verdonk ziet het toernooi om ‘de cup met de grote oren’ wel zitten. “Dat zou fantastisch zijn. Maar laten we na dit seizoen eerst lekker op vakantie gaan en daarna zie ik het wel. Het is wel een beetje lastig voor mij. Ik heb niet alles gespeeld bij PEC Zwolle en Feyenoord is een hoger niveau", zegt de verdediger eerlijk. "Misschien zou volgend jaar nog een verhuurperiode goed zijn voor mij.” De contracten van de twee jeugdproducten van Feyenoord lopen door tot medio 2020.

Lees meer over
Calvin Verdonk Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties