Kaarten Stadhuisplein binnen enkele uren uitverkocht

Kaarten Stadhuisplein binnen enkele uren uitverkocht

Supporters van Feyenoord die komende zondag de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo op het Stadhuisplein willen kijken, moeten hiervoor een kaartje kopen. Deze maatregel is genomen na de enorme drukte op het plein rondom de wedstrijd tegen Excelsior. De kaarten zullen 7,50 euro kosten.

Dit betekent dat bezoekers van tevoren verzekerd zijn van een plek op ons evenemententerrein” zegt een woordvoerder van de gezamenlijke horecaondernemingen van het Stadhuisplein. “Het heeft dus geen zin om zonder kaartje te komen. Dit voorkomt dat mensen gefrustreerd raken omdat ze voor een gesloten poort staan, zoals afgelopen zondag.”

In vergelijking met afgelopen zondag zal het evenemententerrein vergroot worden. In plaats van 8000 bezoekers is er plek voor 10.000 personen. De woordvoerster laat tegenover het Algemeen Dagblad weten dat het geld van de kaarten niet ‘commercieel’ wordt gebruikt, maar hiermee zullen extra onkosten worden betaald.

Update, 19.30 uur | Kaarten Stadhuisplein te koop via internet
Kaarten voor het kijken van Feyenoord - Heracles Almelo op het Stadhuisplein in het centrum van Rotterdam zijn te koop via http://hetstadhuisplein.nl of via Facebook (https://www.facebook.com/events/1338833906204749/) De kaarten worden op naam verkocht en zijn hierdoor niet overdraagbaar aan anderen. Identificatie is verplicht bij het betreden van het terrein. Dit evenement is, evenals tijdens de uitwedstrijd tegen Excelsior, voor supporters vanaf 18 jaar.

Update, 21.20 uur | Kaarten Stadhuisplein binnen enkele uren uitverkocht
Alle kaarten voor het kijken van Feyenoord - Heracles Almelo op het Stadhuisplein zijn uitverkocht. De 10.000 kaarten voor het evenement, die via internet aangeschaft konden worden, gingen binnen enkele uren over de digitale toonbank. Supporters die geen kaart hebben weten te bemachtigen kunnen op een andere plek in het centrum van Rotterdam naar de wedstrijd kijken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties