Marktplaats-verkoper stort 280 euro terug na nederlaag

Marktplaats-verkoper stort 280 euro terug na nederlaag

Voor de wedstrijd Excelsior - Feyenoord was al maanden geen kaart meer te koop en ook de tickets voor het kijken van de wedstrijd in de Kuip gingen als warme broodjes over te toonbank. Feyenoord-supporter Boris de Vroomen, afkomstig uit Frankrijk, moest in de Kuip aanwezig zijn en kocht voor 300 euro twee tickets op Marktplaats.

De wedstrijd werd niet de kampioenswedstrijd waar Van Vroomen met zijn zoon op had gehoopt. Teleurgesteld en 300 euro lichter vertrok hij weer naar Frankrijk. Thuis aangekomen zag hij dat de verkoper van de kaartjes 280 euro had teruggeboekt op de rekening van De Vroomen.

“Eigenlijk voelde het meteen al niet goed", vertelt de verkoper, die anoniem wil blijven, tegenover het Algemeen Dagblad. “Iedereen bleef maar tegen elkaar opbieden op Marktplaats. Heel absurd. Al snel ging het om een heel groot bedrag. Toen ik het bijzondere verhaal van Boris hoorde, besloot ik dat het genoeg was geweest met de biedingen. Ik wilde graag aan hem twee van de kaartjes verkopen.”

De nederlaag was voor hem een flinke domper. “Toen begon ik me er nog slechter over te voelen dat ik de kaartjes voor zoveel geld had verkocht. Ik heb het vervolgens thuis besproken en besloten dat ik de 280 euro terug zou terugstorten. Ook omdat Boris zo ontzettend aardig was toen hij bij me op de koffie was.”

Klik hier om het gehele artikel te lezen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties