'Feyenoord gaat jeugdspelers stallen bij FC Dordrecht'

'Feyenoord gaat jeugdspelers stallen bij FC Dordrecht'

Feyenoord gaat volgend seizoen mogelijk een samenwerking aan met FC Dordrecht. Dit meldt Sinclair Bischop, journalist van RTV Rijnmond. De Rotterdamse club ziet de regiogenoot als een goede plek om enkele spelers tijdelijk te stallen.

Het beloftenelftal van de Rotterdamse club speelt ook volgend seizoen, voor het laatste seizoen, in de beloftencompetitie op maandagavond. Via deze constructie kunnen jonge Feyenoord-spelers toch ervaring opdoen in de Jupiler League. FC Dordrecht lijkt de nodige kwaliteit wel te kunnen gebruiken. De club wist zich dit seizoen met hangen en wurgen te handhaven in de Jupiler League.

Afgelopen zomer werd ook gesproken over eenzelfde samenwerking met RKC Waalwijk en FC Den Bosch. Ook daar zou nu opnieuw over gesproken worden. In de praktijk was die samenwerking dit seizoen minder succesvol. Alleen Bert Koomen maakte, in de winter, de tijdelijke overstap naar de club uit Den Bosch, waar hij voornamelijk bankzitter is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties