''In elke linie is er minstens één versterking nodig''

''In elke linie is er minstens één versterking nodig''

Waar de spelers, technische staf en de supporters van Feyenoord zich nog volop focussen op de laatste wedstrijden van het seizoen, kijkt Martin van Geel al verder. De technisch directeur van Feyenoord verlengde eerder al de contracten van verschillende spelers. Volgens Rob Jacobs kan de club komende zomer ook een kwaliteitsinjectie gebruiken.

“Om mee te draaien in de Champions League is er in elke linie minstens één versterking nodig", zegt de oud-trainer van Feyenoord in gesprek met NUsport. "De spelersgroep van Feyenoord is nu te smal, zeker met al die Europese wedstrijden volgend seizoen. Routine en ervaring zijn belangrijk, ze hebben behoefte aan spelers die het klappen van de zweep kennen."

"Heel lang was er financieel weinig ruimte", vervolgt Jacobs. "Maar nu moeten ze de grote zak geld die ze via de Champions League krijgen investeren in goede spelers. Daarmee moet je alsnog inventief en creatief zijn, maar dat is Martin van Geel (technisch directeur, red.) gelukkig wel."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties