Lucius looft Van Bronckhorst: ''Spelersgroep straalt plezier uit''

Lucius looft Van Bronckhorst: ''Spelersgroep straalt plezier uit''

Het naderende kampioenschap van Feyenoord is de verdienste van de technische staf van de Rotterdamse club. Althans, dat vindt Theo Lucius. De oud-verdediger, die tussen 2006 en 2009 uitkwam voor de Rotterdamse club, is onder de indruk van het constante niveau van het team.

“Feyenoord staat al sinds de eerste speeldag, die 0-5 overwinning bij FC Groningen, bovenaan”, zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. “Dat is knap hoor. De spelers hebben het geweldig gedaan, maar ik denk dat Gio en zijn technische staf nog wel de meeste credits verdienen. De spelersgroep straalt plezier uit, zowel op als naast het veld.”

“Dat is zeker de verdienste van de trainer. Hij houdt iedereen scherp en tevreden, ook als ze minder spelen. Tegenwoordig kun je als trainer van een topclub niet meer werken met een groepje van 11 spelers. Je hebt zeker 25 spelers nodig, die allemaal op hun eigen wijze hun bijdrage leveren aan een teamprestatie. Dat is dit seizoen heel goed gelukt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties