''Je wilt om de prijzen spelen, dan hoort dat gevoel erbij''

''Je wilt om de prijzen spelen, dan hoort dat gevoel erbij''

Met het doel prijzen te winnen kwam Dirk Kuyt vorig seizoen terug naar Feyenoord. Waar de aanvoerder vorig seizoen al de beker mocht bijschrijven op zijn palmares, is de kans groot dat daar zondag het landskampioenschap bij komt. De spanning die bij zo’n wedstrijd komt kijken is een logisch gevolg volgens de routinier.

“Je wilt om de prijzen spelen, dan hoort dat gevoel erbij”, gaat Kuyt verder over de spanning die bij de wedstrijd van zondag komt kijken. “Ik moet zeggen dat de groep er heel volwassen mee omgaat, ondanks dat we er een paar jonge pikkies tussen hebben lopen”, zegt Kuyt tegen RTV Rijnmond.

Volgens Kuyt hoeft de druk die komende zondag op de wedstrijd geen probleem te zijn. “Deze ploeg heeft laten zien met de druk om te kunnen gaan. We wonnen van United en daarna van PSV. Ook na de uitschakeling tegen Fenerbahçe wonnen we daarna met 5-0 van AZ. Dat moeten we zondag weer laten zien.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties