Kuyt: ''Ik werd toen door vriend en vijand uitgelachen''

Kuyt: ''Ik werd toen door vriend en vijand uitgelachen''

Dirk Kuyt keerde in de zomer van 2015 terug naar Feyenoord. De aanvaller wilde prijzen pakken in zijn tweede periode bij de Rotterdamse club. In het eerste seizoen lukte dat met de KNVB Beker, in zijn tweede seizoen lonkt de landstitel. Alleen moet daarvoor eerst gewonnen worden van Excelsior of een week later van Heracles Almelo.

“De laatste wedstrijden heeft Excelsior laten zien dat zij ook volgend jaar in de Eredivisie horen te spelen”, zegt Kuyt tegenover de NOS. “Ze hebben dit seizoen al grote ploegen punten laten verspelen. Wij moeten naar onszelf kijken en gewoon winnen.”

“Twee jaar geleden kwam ik terug bij deze club”, vervolgt hij. “Ik werd door vriend en vijand uitgelachen toen ik zei dat ik om de prijzen wilde spelen. Langzaam is het geloof daarin gekomen, ook bij ons als spelersgroep. Dat is het belangrijkste. Dat geloof was er niet alleen de laatste weken, maar al langer.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties