''De liefde voor Feyenoord zit zo diep bij sommige mensen''

''De liefde voor Feyenoord zit zo diep bij sommige mensen''

Danny Buijs stond in 2008 met Feyenoord op de Coolsingel. De middenvelder veroverde met Feyenoord de KNVB Beker waarna de traditionele huldiging niet mocht ontbreken. De inmiddels 34-jarige Buijs kan het zich nog goed voor de geest halen: “Waanzinnig, echt waanzinnig.”

“Wij wonnen in 2008 de bekerfinale van Roda JC en mochten een dag later de Coolsingel op. Op een regenachtige maandag, maar dat maakte al die mensen geen reet uit. De liefde voor Feyenoord zit zo diep bij sommige mensen, dat is prachtig. Om daar dan op dat bordes te staan en uit te kijken over die mensenmassa, dat vergeet je nooit meer.”

“Ik stond toen zelf met zo'n ouderwetse handcamera naast Lee Towers, maar tegenwoordig kunnen die gasten natuurlijk gewoon alles met hun telefoon filmen”, zegt Buijs, tegenwoordig trainer van amateurclub Kozakken Boys, tegenover het Algemeen Dagblad. “Dat is natuurlijk leuk voor later, maar probeer ook van het moment zelf te genieten. Neem alles in je op."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties