''Die was ook bij de Feyenoord-scouts bekend''

''Die was ook bij de Feyenoord-scouts bekend''

Rob Baan heeft jaren als technisch directeur van Feyenoord gewerkt. In de periode tussen 1998 en 2003 was hij verantwoordelijk voor het aan- en verkoop beleid van de Rotterdamse club. In zijn periode werd Feyenoord landskampioen en won het de UEFA Cup. Ondanks de goede spelers die werden aangetrokken, zat er ook wel eens een misser tussen.

Ibrahimovic was in zijn jeugd in beeld bij om de aanval te versterken. ''Die was ook bij de Feyenoord-scouts bekend, maar zij vonden hem niet bij de club passen. Ze hadden gezien dat hij zich in een aantal wedstrijden nogal agressief had gedragen, misdragen zelfs,'' geeft Baan aan in gesprek met Voetbal International.

"Ook buiten het veld zou hij geen lieverdje zijn. Ik heb toen verzuimd zelf een keer naar hem te gaan kijken, ik vertrouwde op de kwaliteiten van de Feyenoord-scouts. We kozen dus voor de brave Elmander en niet voor de agressieve Ibrahimovic. Dat was dus niet zo'n goed idee."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties