Grote schermen en vakkenindeling op Coolsingel bij huldiging

Grote schermen en vakkenindeling op Coolsingel bij huldiging

De Coolsingel zal tijdens de huldiging van Feyenoord, wanneer de club dit weekend kampioen wordt, opgedeeld zijn in vakken. Dit laat de gemeente Rotterdam zojuist weten. Vanuit tien vakken kunnen de supporters (op schermen) naar de huldiging kijken.

“In verband met de verwachte drukte voor het Stadhuis worden er op de Coolsingel meerdere videoschermen geplaatst”, aldus de gemeente. “Op de hele Coolsingel is het dus mogelijk om de huldiging live mee te maken. Mocht de Coolsingel vol zijn, dan is op de Binnenrotte een extra locatie met schermen ingericht.”

“Het evenemententerrein op de Coolsingel heeft een capaciteit van maximaal 100.000 mensen. Met de Binnenrotte erbij is er ruimte voor zo’n 140.000 mensen. Er kan maar een maximaal aantal mensen op het evenemententerrein op de Coolsingel toegelaten worden. Vol is vol. Op de Binnenrotte is een extra evenementenlocatie ingericht. Daar kan op groot scherm meegekeken worden.”

Ook laat de gemeente weten dat het meenemen van alcoholische drank en vuurwerk verboden is. “Bij horecapunten op het Stadshuisplein is het mogelijk om drank te bestellen. Let op: dit vak is alleen toegankelijk via ingang B.”

Grote schermen en vakkenindeling op Coolsingel bij huldiging

Klik hier voor de gehele informatiesheet van de gemeente rondom de huldiging en klik hier voor een grote versie van de plattegrond van de Coolsingel

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties