Supporter staakt wereldreis voor kampioenswedstrijd

Supporter staakt wereldreis voor kampioenswedstrijd

Supporters van Feyenoord in heel Nederland kijken uit naar de kampioenswedstrijd van de Rotterdamse club. Maar niet alleen de supporters in Nederland. De 24-jarige Mart Woesthuis is bezig aan een rondreis door Zuidoost-Azië, maar komt special voor het naderende kampioenschap terug.

"Feyenoord houdt mij niet hier in Zuidoost-Azië​, ik wil heel graag met de jongens naar Rotterdam om daar feest te vieren", zegt hij tegenover EditieNL. "Ik zal het mezelf nooit vergeven als ik straks geen deel heb mogen uitmaken van dit feest."

De vriendin van Mart, met wie hij de reis maakt, heeft zich inmiddels bij zijn keuze neergelegd. "We hebben het er aan het begin weleens gekscherend over gehad om de reis hiervoor te onderbreken. Toen kon ze zich er totaal niet in vinden. Maar we hebben de afgelopen tijd alle wedstrijden gevolgd via livestreams, soms zelfs om 03.00 uur 's nachts, waardoor ze nu ook gevoelens begint te krijgen voor Feyenoord.”

“Inmiddels begrijpt ze heel goed waarom ik hier bij moet zijn."Hier heb ik 18 jaar op moeten wachten", vertelt Mart. "Het kampioenschap van Feyenoord hebben we niet in de hand, dat reisje Indonesië komt echt wel weer een keer”, besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties