Nog geen uitspraak in makelaarsconflict Kongolo

Nog geen uitspraak in makelaarsconflict Kongolo

De aanklager van de KNVB heeft nog geen uitspraak gedaan in het conflict tussen Terence Kongolo en twee spelersmakelaars. Dit weet Voetbal International te melden. De verdediger van Feyenoord switchte in 2016 van zaakwaarnemer, maar dit zou niet volgens de regels zijn gegaan.

Er werden destijds drie aanklachten ingediend. Erkan Alkan, voormalig begeleider van Kongolo, tegen de verdediger wegens contractbreuk en Alkan tegen Rob Jansen, die nieuwe begeleider van de Feyenoorder, wegens aanzetten tot contractbreuk. Daarnaast beschuldigde Jansen Alkan van valsheid in geschrifte.

De drie partijen zijn inmiddels gehoord door de integriteitscommissie, maar er zou aangeklopt zijn bij het verkeerde adres. 'De aanklager heeft laten weten dat de vraag of de overeenkomst tussen Kongolo en Alkan op rechtmatige gronden is beëindigd, moet worden beantwoord door de arbitragecommissie', aldus een woordvoerder van de KNVB.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties