Schuurman over titel Feyenoord: ''Ga ik zeker vieren''

Schuurman over titel Feyenoord: ''Ga ik zeker vieren''

Jari Schuurman maakte afgelopen zomer de tijdelijke overstap naar Willem II. De talentvolle middenvelder kon in Tilburg ervaring op het hoogste niveau opdoen. Bijna een voetbalseizoen later staat de teller slechts op negen competitiewedstrijd. Toch is de 20-jarige Schuurman, wiens contract bij Feyenoord doorloopt tot medio 2020, niet ontevreden.

“Alhoewel ik voor mijn gevoel weinig heb gespeeld denk ik dat deze verhuurperiode een goede stap is geweest”, zegt hij op de website van de club. “Bij Feyenoord was de kans op spelen minimaal en in dit jaar bij Willem II heb ik me goed kunnen ontwikkelen. Nu het competitie-einde nadert moet ik gaan nadenken over volgend seizoen.”

“Alle opties liggen daarbij nog open. Ik vind het nu vooral belangrijk om veel te spelen in de Eredivisie. Dat zou bij Feyenoord kunnen maar een nieuw verhuur sluit ik zeker niet uit. Mij uiteindelijke doel is om basisspeler te worden voor Feyenoord en uiteindelijk een stap te maken naar het buitenland, maar laat ik mezelf eerst maar eens bewijzen bij een Nederlandse club.”

“We moeten er deze weken nog alles aan doen om te winnen, we geloven namelijk nog steeds dat de play-offs haalbaar zijn”, vervolgt hij. “Daarvoor moeten we ook weer van Ajax winnen. Omdat ik nog steeds een Feyenoorder ben zou het voor mij extra mooi zijn dat klusje tegen de Amsterdammers te klaren.”

“Natuurlijk volg ik de verrichtingen van Feyenoord ook op de voet. De laatste keer dat die club kampioen werd was ik twee, ik kan er me niks meer van herinneren en zou het fantastisch vinden om dat mee te maken. Gelukkig is die landstitel bijna binnen en als het echt gebeurt ga ik het zeker vieren.”

Lees meer over
Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties