De Wolf over schaaluitreiking: ''Ik heb mijn feestje al gehad''

De Wolf over schaaluitreiking: ''Ik heb mijn feestje al gehad''

John de Wolf staat zondagmiddag niet op Woudestein. De analist van Fox Sports werkt tijdens de kampioenswedstrijd van Feyenoord vanuit de studio. Maandag is hij er met de betaalzender wel bij als het feest op de Coolsingel losbarst, mits de koploper wint uiteraard.

De Wolf wilde de schaal sowieso niet per se uitreiken op zondag in De Kuip. ''Het moet een feest worden voor alle Feyenoorders, maar vooral voor de spelers en trainers uit de huidige selectie. Zij hebben het uiteindelijk gedaan dit seizoen. Ik heb m'n feestje in 1993 al gehad en dat vergeet ik nooit meer'', aldus de oud-verdediger tegenover het Algemeen Dagblad.

In 1993 kwam Feyenoord pas twee wedstrijden voor het einde aan kop. ''Het hele seizoen aan kop blijven is heel lastig. Feyenoord was dit seizoen echt een hecht team en de klik met de technische staf is ook fantastisch. Zeker in thuiswedstrijden hebben ze bij vlagen ook geweldig voetbal laten zien. Daaruit blijkt dat ze dit seizoen de terechte kampioen zijn.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties